Over ons | Winkels


UNIEK, DESIGN EN HANDGEMAAKT?  WELKOM!

GAAFHOUT.NL

GAAFHOUT.NL is ontstaan vanuit de passie voor hout en het creëren van gave producten waar je blij van wordt! Alle producten worden met de hand gemaakt in ons eigen meubelatelier. Wij staat voor beleving en vakmanschap. En dat zie je terug; gave producten van hout, stuk voor stuk uniek door het gebruik van natuurlijke materialen. Daar houden wij van!


MAATWERK

Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers bieden wij diverse maatwerk oplossingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie of wensen? Neem dan vrijblijvend contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met je! Om je een idee te geven van een aantal maatwerk oplossingen die we al hebben uitgevoerd kun je ook kijken bij het kopje maatwerk op deze site.


WEBSHOP

Snuffel op je gemak eens rond in onze webshop en wie weet staat die gave tafel, bank of accessoire die je zoekt er wel tussen. Heb je specifieke wensen of vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.


CONCEPT STORES

Inmiddels zijn onze GAAFHOUT producten ook te vinden in diverse concept stores. Hierbij werken wij met zogenaamde preferred suppliers. Dit houdt in dat we enkel zaken doen met concept stores die passen bij onze visie en onze producten. Heb jij een leuke en verzorgde concept store? En denk je dat onze GAAFHOUT producten de uitstraling van jouw concept store versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om persoonlijk kennis te maken.

CONCEPTSTORES WAAR JE ONZE PRODUCTEN KUNT ERVAREN:

  • LAB02 Apeldoorn
  • Poush Concepstores, vestiging Noordwijk  (vanaf april 2019)
  • …  ??

KWALITEIT

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en van daaruit klanttevredenheid. Daarom ontvang je standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Wanneer je niet tevreden bent over de kwaliteit van je GAAFHOUT product horen wij dit graag. Ook nadat de garantieperiode is verstreken.


MEUBELATELIER

Uiteraard ben je ook van harte welkom in ons meubelatelier om onze unieke handgemaakte GAAFHOUT producten te bekijken. Dat vinden wij heel leuk zelfs! Je kunt dan tevens zien hoe jouw gave houten product wordt gemaakt. Omdat we niet altijd aanwezig zijn en jou niet willen mislopen, vragen we je om van tevoren even contact op te nemen. Ook wanneer je een product meteen wilt meenemen (vanwege de levertijd). Dan maken we, uiteraard geheel vrijblijvend, een afspraak en zorgen we dat de koffie en thee voor je klaar staat.

Hartelijk groet,

Team GAAFHOUT